•62 : •

hej, sitter just nu vid skolans gayiga dator får typ cp på den, man kan inte ens va inne på facebook me dom, lol. haha gillar att enda gångerna jag skriver så är jag typ antingen på skolan eller så sitter jag vid mammas dator hahaaa jag suger. aa men den här dagen har typ varit rätt bra hittills och senare idag vet jag typ inte vad jag ska göra, har typ planer på att fara ut och springa men vet inte om jag får hehe. aja vi få se hur de blir. aja ni må hade. -sanna

•61 : •

hej vänner, hoppas ni har haft det riktigt trevligt dom här senaste dagarna, själv så har jag de hihi. till att börja med så var jag med julia i tisdags och vi hade mycket att prata om så därför satt vi typ bara och pratade, men sånt tycker då jag är riktigt trevligt i alla fall. sen dagen efter det så var jag med wilma och elin efter skolan och vi typ såg trollz och åt mackor och va ute ett tag och ja typ sånt, de va riktigt kul! sen så var jag med julia igen i torsdags och vi bakade sockerkaka och kladdkaka och la kladdkakan på sockerkakan, och de såg ju riktigt gott ut!:))) sen igår så va jag typ med min moder hela dagen, började med att vi for på waynes och åt mackor, sen for vi å handlade, sen skulle hon gö nå på arbetsförmedlingen, sen for vi hem och lämnade maten, sen for vi till skebo och hämtade nå papper, sen for vi till nån och lämnade de där papperet, sen for vi till piteå och hämtade fanny och hennes pojkvän måns, de va förstagången jag träffade honom, en riktigt trevlig prick där asså!:) sen när vi kom hem så åt vi, sen bakade jag regnbågscupkakes, sen skjutsade vi dom till kåge, sen gick vi in till mormor och morfar en stund och sen for vi hem och då gick jag å la mig typ direkt!:) och idag har jag typ fotat liteee, sen om ett tag ska jag äta, och sen där vid 7 tiden kommer julia hit och ska sova här, och åke ska kanske också sova här, så de kommer nog bli en lyckad kväll!:) hoppas ni får de lika bra så hörs vi sen nångång!
-sanna
 
 

•60 : jag äg•

hej, asså jan känner verkligen att jag äger på blogga hahhaa, seriöst typ snart en månad sen ju.. aja spela roll har ändå inte hänt så mycket som har varit så sjukt speciellt att jag måste skriva de här, inte som jag då kan minnas i alla fall, och ja jag ska försöka börja blogga mer regelbundet igen. är bara så jobbigt att komma ihåg ibland hehe. men nu har jag i alla fall lite att berätta för er.:') ramlade på träningen i måndags så min höft typ gick av, haha nej men typ. sen skjutsade mamma mig till akuten och där fick jag typ massa tabletter och grejer och morfin, jag va ganska rolig då hehe, ja men nu hoppar jag i alla fall omkring på kryckor och allt är annars som vanligt. haha men sitter ju på skolon nu dårå så asså ska he bort datorerna nu jao.
btw moses är bäst jao, och julia, och simon.
-sanna